lördag 13 juni 2009

Länge sedan

jag skrev något men så är det ibland när man har jobbar vecka så finns inte så mycket att skriva det är ju ingen som vill läsa att vi sover och sover...

I måndags var vi till strandvallen igen för att träffas igen så vi passade på att fortsätta träna linförighet och passivitet för det var ett gäng där som lade spår så det dök upp konstiga gubbar från skogen runt omkring så lite mystiskt var det allt...


Igår var det äntligen dags för skolavslutning och i och med att Anton slutade 6:an och Markus slutade 9:an så vi fick dela upp oss Nisse följde med Anton till klassrummet och jag stannade i Husumgården och var med när 7-9:an hade sitt program och vi fick höra många vackra solister sjunga.
Efter programmet samlades de i klassrummet för betygsutdelning och alla dessa rosor som de skulle ge varandra och han som aldrig vill vara med på bild gick med på att mamma och moster fotograferade honom.


Pojkarnas kusin Rebecca

Sedan vi hade ätit middag skjutsade jag honom och hans kompisar till Salusand och han smsade kl 23:05 och ville bli hämtad så det kändes skönt att få hem honom.
Jag ska lägga ut foton på pixbox-sidan från skolavslutningen.

Inga kommentarer: