fredag 18 mars 2011

Veckan som gått

I Tisdags var det mening att vi skulle åka till Saxnäs men det blåste så uppe på kalfjället så¨vi bestämde oss att åka till ett ställe bakom slalombacken där vi satt i solen och åt lunch och bara myste.
På Onsdag tog Nisse och jag skotern över till Kittelfjäll en resa på ca 13 mil där var vi till Majken som var där med sina gamla arbetskamrater så vi fick oss en kopp kaffe innan vi vände åter.
I går var slalombacken öppen (är bara öppen to-sö) så Anton, Matilda och Kalle var och åkte så då åkte vi andra dit för att servera lunch och vi bldev kvar i solen fram till 14:30 då det började blåsa så  liggunderlagen flög iväg när ingen satt på dem och jag vill lova att slalomåkarna var ganska nöjda dom också.
Vädret har lovat en massa snö och blåst idag så vi har inte planerat något utan tar dagen som den kommer,men än så länge skiner solen så vi får se kanske jag gör en tur i slalombacken.
Nu är det  bara två dar kvar, vi åker hem på söndag  men vi kan inte haft det bättre.
När Nova var ut med husse igår morse och hon fick vara lös nere på isen så innan husse han reagera var hon som blixten på väg upp mot stugorna...hon hade fått syn på grannens Leonbergertik och hennes matte hade släppt henne lös för de visste inte att Nova var i farten så de både damerna tog sig ett race och hade riktigt rolig.
På eftermiddan skulle vi träna  budföring och då stack hon iväg till en Irlänsksettertik som var ute med sin matte som åkte skidor men det mötet gick också bra, så fick Nova åka själv i skoterpulkan hela vägen hem.

1 kommentar:

Elin sa...

Bushund! men bra ändå att veta hur hon agerar när hon är lös och ni träffar andra vovvar